Atelier de olăritCucuteni mester popular

Atelierul consta în modelarea, de catre fiecare copil, o unui obiect din ceramica, copii fiind instruiti si îndrumați în mestesugul confectionării ceramicii decorative de catre un artist popular. Obiectul creat de fiecare copil va fi luat de catre meşterul tradiţional, ars, pentru a putea rezista în timp si inapoiat copilului, în termen de 7-10 zile.
Astfel, fiecare copil va putea pastra obiectul decorativ modelat de el.
Durata este de aproximativ o oră si jumatate, se desfasoara in sala de clasa.

Atelier confecționare martisoare

Atelier creatieAtelierul consta în confecționarea, de către fiecare copil în parte, a trei martisoare, din elemente naturale (semințe de dovleac și de floarea soarelui, boabe de piper, linte, porumb). Fiecare copil va putea transforma aceste elemente naturale in martisoare înfatisand flori, libelule, potcoave, fluturi. Fiecare copil va putea păstra martisoarele confectionate si le va putea darui celor dragi.
Durata este de aproximativ o oră si jumatate, se desfasoara in sala de clasa.

Atelier confecționare podoabe pentru bradul de Crăciun

Atelier de craciunNu exista alte sarbatori care sa fie atat de pline de magie si bucurie precum Craciunul. Sarbatorile sunt mereu atat de festive pe cat le veti face voi – asa ca nu asteptati sa va inunde instantaneu spiritul Craciunului – incepeti voi sa il creati cu fiecare ornament, colind, gand bun…
Durata este de aproximativ o oră si jumatate, se desfasoara in sala de clasa.

Atelier detectiv: “Cine este Sherlock Holmes?”

Travel BlitzZ DetectivCu totii iubim sa descoperim si sa dezlegam mistere si ne-am dorit sa fim macar o data un detectiv de succes. Copiii au acesta sansa in trei variante: in sala de clasa, in oras sau in Parcul Copou. Prin problemele de logica, cultura generala, atentie si indemanare propuse obiectivele atelierului sunt:
-sa dezvolte simţului de observaţie şi de orientare în clasa/oraş;
-sa dezvolte capacitatea de identificare a indiciilor;
-sa dezvolte abilitatile de comunicare si lucru in echipa;
-sa creasca capacitatea de organizare în culegerea datelor;
-sa dezvolte capacitatea de analiza si utilizare a informatiilor sub presiunea timpului;
Si totul contra cronometru…3…2…1…START!

Pentru rezervari sau informatii suplimentare puteti folosi formularul de contact sau ne puteti transmite mesajul dumneavoastra la office@travelblitzz.ro, 0744574156.