• Andreea Tacu

    este absolventa a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi – Facultatea de litere, secția italianăengleza italian guide iasi – engleză avand o experienta bogata, de peste 10 ani, în domeniul programelor culturale, muzeografie si ghidaj turistic.
    In afara specializarilor strict legate de meseria de muzeograf la Muzeul National al Literaturii Romane din Iasi, urmarind o abordare mai larga in ceea ce priveste viata culturala si oferta turistica a „orasului celor sapte coline”, s-a perfectionat urmand:

– Master in Studii europene;
– Cursuri ATGR formare Ghid local de turism;
– Proiectul european „Mostenire culturală fără granite”;
– Proiectul „Beautiful Moldova” – Ghid transfrontalier.
De-a lungul timpului a participat si coordonat numeroase proiecte culturale, în țară și străinătate. A însoțit diferite delegații oficiale și grupuri de turiști români și străini, asigurand pe langa partea organizatorica si servicii de ghidaj turistic, traducere si interpretariat.

  • Irina Tacu

    , este absolventa a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi , Facultatea de Filosofie, sectia Stinte ghid IrinaPolitice.
    In perioada 2005-2010, in calitate de consilier la Biroul de Relatiii Internationale al Consiliului Judetean Iasi a pregatit si asigurat desfasurarea vizitelor delegatiilor straine in judetul nostru. A reprezentat si promovat judetul Iasi in cadrul unor targuri internationale in Italia si Germania. In Iasi a organizat o serie de manifestari cu participare internationala (conferinte, forumuri, targuri, expozitii, misiuni economice).

Ulterior, a ocupat postul de specialist in relatii publice, in cadrul unei organizatiii non-guvernamentale, ocazie cu care aorganizat conferinte de presa, seminarii si sesiuni de informare.

De asemenea, a facut parte din echipele de promovare in cadrul mai multor proiecte cu finantare europeana. In calitate de Coordonator a organizat evenimente și intretinut relația cu presa, urmarind respectarea elementelor de vizibilitate pentru promovarea proiectelor. A urmat cursul de Agent de turism si Ghid local de turism, devenind Ghid de turism atestat de catre Ministerul Turismului.

Pentru cei care doresc sa se alature echipei noastre, va rugam sa ne transmiteti intentia dumneavoastra folosind formularul de contact.